سرمايه گذاري بر روي بازرگاني صنايع‌دستي ضعيف است

به گزارش ميراث آريا(chtn)، در سفر يکروزه معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي به استان قم، جمعي از هنرمندان اين استان به بيان مهمترين دغدغه‌هاي خود در حوزه صنايع‌دستي پرداختند.

هنرمند معرق بر روي گندم اين استان با اشاره به اينکه توليدات صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي کشورمان در بسياري از کشورهاي جهان از بازار خوبي برخوردار است، اظهار داشت:‌ اگر بر روي بازرگاني خارجي اين توليدات سرمايه گذاري کنيم، فرهنگ استفاده از آن نيز توسعه و ترويج مي‌يابد.

رحيمي ادامه داد: فرصت گردشگري مذهبي که در استان قم وجود دارد در کمتر استاني ديده مي‌شود بنابراين امکان مناسبي براي رشد و تعالي صنايع‌‌دستي وجود دارد.

اين صنعتگر صنايع‌دستي افزود: به مناسبت‌هاي مختلف فرصت‌هايي براي نمايش و عرضه اقلام و توليدات صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي ايجاد مي‌شود.

وي به نقش صنايع‌دستي در اشتغالزايي تأکيد کرد و گفت: با توجه به مشکلاتي که به دليل وجود بيکاري در کشورمان وجود دارد توجه بيشتر يه صنايع‌دستي و آموزش در مسير اشتغال، اين مشکلات را از بين مي‌برد.

رئيس انجمن معرق چوب نيز با بيان اينکه حمايت از انجمن‌هاي مردمي صنايع‌دستي بايد مورد توجه و تأکيد قرار گيرد، گفت: تعداد انجمن‌ها و تشکل‌هاي صنفي صنايع‌دستي کشورمان کم نيست اما تا به حال توجه چنداني به آن‌ها نشده است.

رضا نعمتي در ادامه اظهار داشت: با تکيه بر واگذاري بخشي از فعاليت‌ها به بخش خصوصي و غير دولتي، انجمن‌ها و نهادهاي مردمي صنايع‌دستي فرصت مناسبي براي جدي گرفته شدن به دست مي‌آورند.

اين هنرمند تأکيد کرد: حمايت از انجمن‌هاي صنايع‌دستي همچنين بايد در راستاي بازاريابي و بازار شناسي اين بخش انجام شود.

وي خاطرنشان کرد: هزينه‌ها در بخش توليد اقلام و محصولات صنايع‌دستي بالا است به همين دليل صنعتگران و هنرمندان اين بخش نيازمند تسهيلات ويژه هستند.


111/

انتهای پیام/

کد خبر 1388111349